All
Product keywords
Please enter the email address account
YUNZHILUN iMortor1 26 inch Electric Front Bicycle Wheel 36V 240W Motor Conversion Kit
Share to:

YUNZHILUN iMortor1 26 inch Electric Front Bicycle Wheel 36V 240W Motor Conversion Kit

- Black
104792861390137107

with Bluetooth 4.0 for Android IOS EU
310.5 $345 10% OFF
Save an extra for using the App

Scan the QR code to buy:

  • 1.Download our FREE app on Google play or App Store.
  • 2.Launch the app and scan the QR code to buy directly.

Follow the below steps:

  • 1.Sign in to Gearbest.com
  • 2.Add product(s) marked with to your Cart.
  • 3.Open our app, and go to your Cart.
  • 4.Pay for your order for an immediate discount!
  • FREE SHIPPING
    COD This product supports COD on delivery. Suggestions: Do not place orders with non-COD products, otherwise you will not be able to choose COD payment method.
    Ship between: Jan 29 - Jan 31, Estimated Shipping Time: business days Order Processing Time may require a few days. Once dispatched from warehouse, Shipping (or Delivery) Time depends on the Shipping Method.
  • +
  • interest-free You can enjoy a maximum of 0 interest-free installments, and may not enjoy this offer when placing orders with other products
Tax Info Price Protection Price Disclaimer Repair Warranty Report Item
Clearance
Recommended for You
Customers also shopped for

Descriptions

Main Features

YUNZHILUN iMortor 26 Inch Electric Front Bicycle Wheel E-bike 36V Motor Conversion Kit

Description:
This electric bike conversion kit allows you to easily upgrade your favorite traditional bike to an e-bike for an easier ride. Simply replace your 26" front bike wheel with this 26" electric front wheel, you can get a 15-20km range with a 16mph top speed. Your wheel comes with a 3200mAh rechargeable battery which can be easily detached from your bike. It also comes with a phone holder to place your cell phone when you riding. Your kit comes with an instruction manual for easy installation. With the free app, connect it to your phone via Bluetooth and you can monitor the speed, wheel status and total mileage in the app. So what are you waiting for? Get your conversion kit today for those times when peddling really is a struggle.

Features:
CONVERT YOUR BIKE INTO ELECTRIC BIKE: Your kit contains all the parts you need to ride your mountain bikes with a 26" front wheel faster and with ease. The top speed is 26km/h.
EASY CHARGING AND RIDING: Comes with a detachable 3200mAh lithium battery for easy recharging. Up to 20km in pure electric mode.
SMART APP CONTROL AND MONITOR: Adjust speed and monitor the wheel status, total mileage with the app for iOS or Android smartphones. Connects to your iOS and Android smartphone via Bluetooth 4.0.
LONG LIFE QUIET MOTOR: Use a state-of-the-art 36V 240W permanent magnet brushless DC motor. Long life and noise reducing.
CONVENIENT PHONE HOLDER: Comes with a phone holder to securely hold your cell phone as you ride.

Specifications:
Material: Rubber tire, aluminum alloy hub, ABS motor shell, nylon battery shell
Motor: 36V 240W permanent magnet brushless DC motor
Position: Front wheel of bicycle
Thumb gear shifter: five-star acceleration
Connection: Bluetooth 4.0, supporting Android and iOS system
Applicable Bike: 26 inch wheel of mountain bike, road bike, leisure bike, etc.
Load-bearing Weight: 66KG
Cycling Mode: Pure electric mode
Cruising Range: 15-20km
Top Speed: 26km/h
Torque: 25 N⋅m
Speed: 270 RPM
Brake Type: Disc brake, V brake

Battery Type: 36V 3200mA LG lithium battery
Charging Time: 2 hours
Charging Temperature: 0-40 °C
Initial Capacity: 3-4 ampere hours
Working Temperature: -15°C ~ 50°C (storage for 12 months)
Storage Relative Humidity: 5%-60%

Package Size: 665 x 665 x 210 mm
Package Weight: 11.25KG

Included in Package:
1 x 26-inch Electric Front Bicycle Wheel
1 x Battery
1 x Charger
1 x Cellphone Holder
1 x Accessory Set
1 x English User Manual
O & A:

1.Why does the motor not work?

Answer: The product has zero start protection function, it cannot speed up in situ, and it will speed up when riding.



2.What bicycle is proper for?

Answer: It is proper for the bicycle of 26inch wheels.



3.How long will the battery fully charged?

Answer: 2hours.



4.The speed is wrong, what should I do?

Answer: You should set your bicycle wheel diameter on the App, and set the magnetic level to 56.



5.Why does the battery consume quickly?

Answer: Terrain, temperature, and the weight of drivers will influence the battery power consumption.



6.How to know it is in normal charging?

Answer: When the indicator light on the charger is red, it is in charge; when the indicator changes into green, it means full capacity.



7.Why does the size of motor not proper for my bicycle?

Answer: The front fork width of your bicycle must be greater than 100mm and the shaft opening is 10mm.



8.Is it proper for v-brake?

Answer: Yes,our product is equipped with disc brake and v-brake.



9.What is the waterproof grade?

Answer: The waterproof grade is IP56.



10.What is the gradeability?

Answer: Maximum 10°.



11.The battery get hot and the product does not work, what should I do?

Answer: The product starts automatic protection if the battery is hot. It needs 15 to 20 minutes of battery cooling to keep the battery safe again.


Specification

Model Number
iMortor1
Spoke Hole
Other
View More

Suggested Products

Customer Reviews

0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
See all 0 reviews Write a Review

Get G Points! Be the FIRST to Write a Review!

Sponsored Products Related to This Item
Your Recently Viewed Items

See personalized recommendations

New customer? Start here
Pre-sale Service